ONZE DIENSTEN

De diensten die wij aanbieden

Onderhoud

Schildersbedrijf Zwijnenberg heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van klein- en groot onderhoud aan woningen, monumentale panden en bedrijfspanden. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een frisse en verzorgde uitstraling, het is ook noodzakelijk om uw pand o.a. tegen weersinvloeden te beschermen.

Woningen

Om u werk uit handen te nemen, bieden wij klein- en groot onderhoud aan in woningen.

Monumentale panden

Naast woningen bieden wij ook klein- en groot onderhoud aan in monumentale panden.

Bedrijfspanden

Om goed voor de dag te komen met uw bedrijf, bieden wij klein- en groot onderhoud aan.

Renovatie

Het renoveren en opwaarderen van woningen, monumentale panden en bedrijfspanden is een discipline die schildersbedrijf Zwijnenberg in zowel onderaanneming en als hoofdaannemer uitvoert. Ruime ervaring, goed geselecteerde partners en een strakke planning zorgen voor een optimaal verloop van de vaak langdurige renovatie projecten.

Ruime ervaring

Doordat wij al een lange tijd bestaan, hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Hierdoor zullen wij niet gauw van bepaalde dingen opkijken en kunnen wij altijd met een oplossing komen.

Goed geselecteerde partners

Omdat wij natuurlijk niet elke klus zelf kunnen doen, werken wij met de beste bedrijven samen. Zo kunnen wij elkaar aanvullen op bepaalde vakgebieden.

Een strakke planning

Naast goed werk leveren, is een strakke planning ook van belang. Wij zorgen ervoor dat uw pand op de juiste tijd (weer) gebruiksklaar is. Wij houden ons aan de afspraken en zorgen dat wij op de afgesproken deadline klaar zijn.

Wandafwerking

Voor het afwerken van wanden biedt het schildersbedrijf vele mogelijkheden. Muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters, spachtelputz etc. zijn in vele kleuren aan te brengen. Ook spons -en wikkeltechnieken en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn natuurlijk behang en glasweefsel niet weg te denken als wandafwerking

Van muurverf tot sierpleisters

Het afwerken van wanden kan op verschillende manieren. Wij bieden bijvoorbeeld: muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters en spachtelputz aan.

Sierlijsten

Een andere manier van afwerken is, door middel van het werken met sierlijsten. Hierdoor worden de wanden mooi afgewerkt en geeft het een ontzettend mooi resultaat.

Spons- en wikkeltechniek

De spons- en wikkeltechniek behoort ook tot de mogelijkheden. Het resultaat bied hierdoor een ontzettend bijzondere afwerking.

Behang / Glasweefsel

Tot slot kunnen wij uw wanden afwerken met een wandbekleding. Denk hierbij aan glasweefsel en behang.

Beglazing

Ook op het gebied van beglazing biedt Schildersbedrijf Zwijnenberg u een breed scala aan mogelijkheden. Hierbij onder andere te denken aan enkele beglazing, isolerende beglazing, veiligheids-beglazing, zonwerende beglazing, folies etc. Daarnaast kunt u er terecht voor douchedeuren, tussendeuren, schuifloketten en spiegels.

Douchedeuren

U kunt bij ons terecht voor douchedeuren. Wij hebben een groot assortiment en dus voor ieder iets passends.

Beglazing

Wij bieden ook tussendeuren aan. Een breed scala aan soorten, zodat u altijd iets geschikt vindt.

Schuifloketten

Schuifloketten zijn bij ons ook verkrijgbaar, deze zijn natuurlijk erg handig voor op het kantoor. U kunt ze natuurlijk ook voor uw woning krijgen.

Spiegels

Naast deuren en schuifloketten, hebben wij ook spiegels in ons assortiment. Deze zijn natuurlijk altijd handig!

Meerjaren onderhoudsplan

Het Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat in overleg met u wordt opgesteld. Bij het meerjaren Onderhoudsplan hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden.

Onze opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren onder andere: aannemers, adviesbureau’s, architecten, bedrijven, gemeenten, overheidsinstanties, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen. 

 

Neem contact met ons op

Kunnen wij u van dienst zijn? Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

Advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig? U kunt ons ook bereiken via:

info@wimzwijnenberg.nl

(053) 536 0934

Maandag - Vrijdag

Wij werken van maandag t/m vrijdag. Op deze dagen zijn wij telefonisch bereikbaar. Mailen kan echter wel.

Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren op uw mail of dienst.